יום חמישי, 15 בדצמבר 2016

סופגניות במולטיקייק מקושטות, סופגניות על בסיס ספינג', איך לקשט דונאטס, דונטס_בוקס, donutsbox

חנוכה בפתח, ואני מגישה לכם מתכון ואפשרויות לקישוט והכנה של סופגניות במולטיקייק !
בחרתי לעשות את הסופגניות במולטיקייק מכיוון שבמכשיר הסופגניות יוצאות אחידות במראה ובגודל, מה שכן טעמם לא כמו שמטגנים, כי טיגון הוא טיגון!
חייב לאכול את הדונטס באותו היום כי אחרי כמה שעות זה קצת מתייבש, יתכן שמכיון שבמתכון אין שמן , אבל אני בחרתי דווקא במתכון זה מכיוון שגם ככה הציפויים עתירי קלוריות, אז לפחות הסופגניה עצמה לא תהייה גם פצצה קלורית!
המתכון-  לקוח מפה- מתכון לספינג'
החומרים:
1 ק"ג קמח שמרים אסם
חצי כוס סוכר
חצי כפית מלח
4 כוסות מים פושרים(800 מ"ל)

ההכנה-
מערבבים את כל החומרים עד לקבלת בצק מעט דביק. מתפיחים כחצי שעה.
הוספת סוכר חום.אפשר לבן

הבצק מעט דביק.
בחרתי בשילוב של תבנית תחתונה מאפינס ותבנית עליונה דונאטס.
לשמן בנדיבות
יש לציין-המרקם של הבצ' מעט דביק, כך הוא צריך להיות, לשים במכשיר עם אצבעות משומנות.
ולציפויים- להלן נבחרת החומרים לציפוי-
 
הציפוי הכי טעים שיצא-תתפלאו , היה דווקא השילוב של הגבינה לבנה עם הפודינג וניל! אולי הכי פחות יפה אבל קיבל ציון הכי גבוה מהטועמים!מכיוון שחסר לו ביופי מומלץ לשלב עם קישוטי נוספים-עוגיות אוראו, בננות , וככל העולה על הדימיון!
גבינה לבנה +פודינג וניל. עם קישוט עוגית אוריאו


שילוב מעולה של גבינה עם פודינג וניל+בננה +ממרח לוטוס!



משחקים קצת עם השוקולד המריר שהמסנו-

הילדים פה אחד אהבו את הריבת תות! 
 הילדים משתעשעים-
טיפ למריחה נוחה של התוספות-להמיס את הממרח לוטוס, השוקולד מריר, בתוך שקית סנדוויץ ששמים בקערית עם מים רותחים, ברגע שנמס-מחוררים חור קטן בשקית ומזלפים!

המוצרים שהשתמשנו -
קמח שמרים אסם- לבצק, מגבת נייר ניקול לספיגת השמן-במקרה הזה לא טיגנתי אך ניקתי בעזרתה את מכשיר המולטי. לציפויים-ממרח לוטוס(כשרות חתם סופר) ריבת 777 בד"ץ, פודינג וניל בד"ץ, שוקולד מריר ורד הגליל בד"ץ, ואוריאו שהוא א.חלב נוכרי-אך ניתן למצוא כיום בסופרים אוריאו באריזה כחולה בהשגחת בדץ לונדון!

 #דונטס_בוקס
 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה